Portretten

Op zoek naar een (zakelijk) portret voor je (online)presentatie, cover voor een boek of gewoon voor aan de muur? Bij mij krijg je geen portretten ongemakkelijk lachend in een witte studio. Ik hou mij vast aan mijn eigen stijl, ook als ik iemand portretteer. Dat wil zeggen dat ik mij laat inspireren door d 17e-eeuwse schilderkunst (Rembrandt van Rijn, Frans Hals en Johannes Vermeer) en de geportretteerde zoveel mogelijk zichzelf laat zijn. 

Theo.jpg

Ik neem dan het liefst ruim de tijd voor een goed portret zodat jij je echt op je gemak voelt. Dat gaat als volgt te werk.

  • Telefonisch bespreken we jouw wensen en de reden waarom je het portret nodig hebt (een portret aan de muur moet aan andere zaken voldoen dan een foto voor je zakelijke profiel)
  • We ontmoeten elkaar in de studio (op mijn adres of met de pop-up studio bij jou op locatie)
  • In +/- 1,5 uur schieten we minimaal 5 goede portretten die voor diverse doeleinden te gebruiken zijn
  • Nadat de foto's bewerkt zijn ontvang je ze op hoge resolutie waarna je ze zelf naar behoefte in kan zetten. Natuurlijk kan ik ook een of meerdere prints leveren of de foto gereedmaken voor alternatieven doeleinden (zoals drukwerk)

De basisprijzen zijn € 159,- incl. BTW bij mij in de studio en € 179,- incl. BTW op locatie (excl. kilometervergoeding). Wil je meerdere personen op de foto, of boek je meerdere portretten tegelijkertijd, dan wordt de prijs per persoon goedkoper. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden. Het is ook mogelijk de studio op te bouwen bij jouw bedrijf en in één dag meerdere personeelsleden te fotograferen. 1,5 uur per personeelslid is dan niet nodig.

Wil je liever een Tableau Vivant? Klik dan op onderstaande afbeelding om naar de betreffende pagina te gaan. 

Tableau Vivants.jpg