Stillevens

Heb jij spullen in huis die veel voor jou betekenen? Of wil je een bepaald thema op een creatieve manier in beeld brengen? Dan is een stilleven op maat misschien wel iets voor jou! Stillevens zijn voor veel verschillende gelegenheden te maken. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een foto van de allerbelangrijkste bezittingen van een overleden dierbare. Zo kan iedere nabestaande deze spullen op een mooie manier 'aan de muur hangen'.
  • Een compilatie van de eerste kleertjes, knuffel, speentje en andere spulletjes van je pasgeboren baby (ook leuk om cadeau te geven).
  • Een stilleven van jouw signature dish voor in je menukaart of aan de muur in jouw foodtruck of restaurant.
  • Een weergave van al jouw diensten als kerstkaart of relatiegeschenk.

Bovenstaande stillevens heb ik allemaal in het verleden gemaakt voor zowel bedrijven als particulieren. Zo maakte ik kerstkaarten voor RICK Weert en Gemeente Helmond, een editorial over armoede voor het blad Quiet500 en werd de eerste LP van Teun van der Laak voorzien van een stilleven met elementen uit al zijn liedjes. 

Kerstkaart RICK.jpg

Wil jij zelf zo'n stilleven op maat? Dan kan dat al vanaf € 389,- incl. BTW. Daarbij zit het volgende inbegrepen:

  • (Telefonisch) gesprek om de wensen en mogelijkheden te bespreken;
  • het creëren van het stilleven met jouw attributen (zelf aangeleverd) incl. nabewerking;
  • digitaal bestand geschikt voor drukwerk tot A4 formaat;
  • fine art print (Cotton Rag of vergelijkbaar papier) verlijmd op dibond met ophangprofiel in het formaat 50 x 30 cm;
  • levering van de print en attributen in een straal van 75 kilometer rondom Helmond.

Natuurlijk zijn er veel meer opties bespreekbaar. Denk aan een print in een ander formaat, materiaal of oplage, toevoeging van attributen door mij of een stilleven op locatie (ideaal voor bijvoorbeeld een restaurant of een stilleven met hele kwetsbare spullen). Benieuwd? Neem contact met mij op en ik plan graag een afspraak in om de mogelijkheden te bespreken!

Wil je meer voorbeelden zien? Of een bestaand foto kopen? Kijk dan eens naar de projecten Hier Schenckt Men Seculatie en Still Alive (#ShopLocal). Wil je nog een stapje verder gaan? Dan is een onderwaterstilleven misschien iets voor jou. Liever zelf leren om een stilleven te maken? Dat kan via een workshop! Klik op onderstaande afbeeldingen om naar de betreffende pagina's te gaan. 

Onderwaterstillevens.jpgHier Schenckt men Seculatie.jpgHelmonds Kwartet.jpgWorkshops.jpg