Fine art fotograaf

Wil je een unieke foto-print aan de muur hangen in je woning? Je kunt dan kiezen voor een standaard fotoprint die je overal kunt krijgen, maar je kunt ook een fine art fotograaf benaderen voor kunst in opdracht. Zo kun je mij, Tahné Kleijn, inhuren als kunstenaar. Ik kan je voorzien van een uniek kunstwerk in de moderne fotografie die gebaseerd is op de kunstwerken van de oude meesters. Als je mij inhuurt als kunstfotograaf, ontvang je gegarandeerd een kunstwerk dat je een gevarieerde beleving biedt.

Neem contact op

Unieke combinatie van schilderkunst en fotografie

Mijn kunstwerken vallen binnen de fotografie en bieden je de unieke combinatie van moderne technieken en klassieke stijlen. Ik word namelijk sterk geïnspireerd door de oude meesters in de schilderkunst zoals Jan Steen, Vermeer en Rembrandt. Daarbij kijk ik ook naar de kenmerken van de algemene schilderkunst uit de 17e eeuw (Gouden Eeuw). Op mijn eigen unieke manier geef ik een schilderachtige draai aan mijn fotografie. Zo wordt het resultaat een waar kunstwerk dat je meer beleving biedt dan een gewone foto.

De unieke technieken van een fine art fotograaf

Als fine art fotograaf gebruik ik technieken uit de schilderkunst om de prachtige effecten van deze schilderijen in fotografie weer te geven. Zo gebruik ik lichtinval, attributen, specifieke composities en technieken in de nabewerking om mijn kunstwerk te maken. Met name de lichtinval en composities spelen een grote rol. In sommigen van mijn kunstwerken kun je zelfs een unieke lichtinval verwachten. Het effect van een camera obscura is een van de unieke manieren van lichtinval die ik graag naboots. Vermeer maakte vermoedelijk ook gebruik van een camera obscura voor zijn schilderijen. Dit effect creëer ik ook graag in mijn kunstwerken. 

Bekijk mijn webshop

Mijn insteek als fine art fotograaf

Als fine art fotograaf ben ik gespecialiseerd in het maken van stillevens. Ik besteed aandacht aan de compositie van het stilleven en het effect van de lichtinval. Als fine art fotograaf streef ik ernaar om een boodschap over te brengen met mijn kunstwerken. Dit kan een gevoel, emotie of een boodschap voor een speciaal persoon zijn. Ik zet mijn artistieke insteek als fine art fotograaf in om een prachtig kunstwerk af te leveren.

Fine art fotograaf en kunstenaar Tahne Kleijn

Wil je ook genieten van een echt kunstwerk aan de muur dat wel binnen een moderne stijl past? Huur Tahné Kleijn dan in als fine art fotograaf. Ik kan je voorzien van een prachtig kunstwerk dat het gevoel van schilderkunst uitstekend combineert met de technieken van fotografie.

Laat kunst in opdracht maken